Fysiotherapie in Edam

Fysiotherapie Balder biedt fysiotherapie, manuele therapie en psychosomatische fysiotherapie. Dit wilt zeggen, wij zijn er voor u wanneer u bewegingsbeperkingen heeft, gehinderd wordt door een blessure of aandoening, of niet goed in uw vel zit door stress / zorgen.

Verantwoord bewegen

Onze praktijk beschikt over een mooie beweegzaal waar u onder deskundige begeleiding verantwoord kunt werken aan uw kracht en conditie. U kunt 1 maal per week onder begeleiding van 1 van onze fysiotherapeuten voor slechts 15 euro per maand werken aan uw gezondheid.

Johan Balder, fysio- manueeltherapeut

Johan Balder is de praktijk gestart in 2004. Nadat hij in 1978 afgestudeerd is als fysiotherapeut, behaalde hij in 1985 zijn titel manueel therapeut. 100% effect, binnen een behandeltraject, bereikt u door een inspanning van zowel de patiënt als van de hulpverlener. Alleen op deze manier kan er weer naar zelfstandigheid toegewerkt worden. Johan’s uiteindelijke behandeldoel is dan ook om hem overbodig te maken en de patiënt bewust te maken van houding, levensstijl en (bewegings)gedrag. De therapie is er dus op gericht om actief bezig te zijn met het probleem.

Johan was en is de beste fysiotherapeut, die mij behandeld heeft. Hij heeft mij uitstekend advies gegeven en ik ben blij dat ik dat opgevolgd heb. Ik wens jullie veel succes met de onderneming en vooral in deze tijd sterkte.

Kees Quak

Rocky Loots – fysiotherapeut en psychosomatisch fysiotherapeut i.o.

Rocky werkt sinds 2019 in onze locatie Fysiotherapie Overwhere in Purmerend. Vanaf 2020 versterkt hij Johan Balder in Edam. Naast het behandelen van arm-, been-, rug- en nekklachten is hij gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van chronische pijn klachten, hyperventilatie en de zogenaamde SOLK (Somatisch Onverklaarbare Lichamelijke) klachten. Om hier optimale zorg voor te kunnen verrichten volgt hij de Master Psychosomatisch fysiotherapie.

Verkrijg een indruk van onze praktijk:

Werk aan uw kracht en conditie in onze beweegzaal!

Onze missie is u gezond houden en u de mogelijkheid bieden om aan uw gezondheid te werken!

  • u start met een uitgebreide intake door een fysiotherapeut;
  • u krijgt uw persoonlijke oefenprogramma en dit wordt u aangeleerd door een fysiotherapeut;
  • 1 maal per maand vindt er een begeleiding plaats waarin het programma aan de hand van uw wensen en vorderingen bijgesteld wordt.

Voor slechts 15 euro per maand sport/beweegt u 4x per maand onder begeleiding van een fysiotherapeut!

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling of kennis maken met ons oefenprogramma? Vul dan het contactformulier in!

5 + 1 = ?

© 2019 Fydee Vitae

Wij zijn open!

Lees hier het laatste nieuws
m.b.t. onze corona-maatregelen.