Fysiotherapie Boomberg

Fydee Vitae heeft per 1 juli 2021 Fysiotherapie Boomberg, voorheen Instituut voor Fysiotherapie en Manuele therapie, overgnomen en mag zich trotse eigenaar noemen. Op deze locatie zal onze fysiotherapeut Bob Duynstee aan de slag gaan met behandelen. Zijn collega fysiotherapeuten Nicky en Maarten zullen ondersteunen bij patiënten met specifieke aandoeningen.

Bob Duynstee, fysiotherapeut

Mijn naam is Bob Duynstee en ik ben in april 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut aan Thim van der Laan. In de afgelopen periode ben ik aan het werk geweest bij verschillende adressen, hier heb ik veel ervaring opgedaan en veel verschillende mensen behandeld.

Wat ik hiervan heb geleerd is om patiënten te benaderen vanuit het biopsychosociaal model. Dat wil zeggen dat ik kijk naar de biologische, psychologische en sociale factoren. Ik kijk dus naar de patiënt uit verschillende invalshoeken om goed te begrijpen wie ik voor mij heb en wat er voor die persoon speelt. Mensen zijn divers, mensen behandelen is echt maatwerk. Het is altijd anders, de ene rug is de andere rug niet.

Het aanbod in Hilversum

Bij het vaststellen van uw pijnklacht kijken wij naar welke behandelmethode het beste bij u past. Met de ervaren fysiotherapeuten binnen onze praktijk hebben wij een divers aanbod aan behandelmethodes. Onze fysiotherapeuten zullen u onderzoeken, behandelen en adviseren van begin tot eind om ervoor te zorgen dat uw pijnklacht minder of verholpen wordt.

Onze specialismes:

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Sportfysiotherapie
  • Senioren fitness
© 2021 Fydee Vitae