Beste cliënt,

Het kabinet heeft per 15-3 nieuwe maatregelen aangekondigd met betrekking tot het indammen van het Corona virus. Fysiotherapiepraktijken hoeven nog niet te sluiten, er wordt zelfs een beroep op ons gedaan open te blijven om de druk op de huisartsenpraktijken juist nu niet te laten toenemen.

Graag informeren wij jou hoe wij hier als zorgorganisatie mee omgaan.

Onze praktijken geopend.
Jouw gezondheid is en blijft immers onze zorg!

In onze praktijk gelden de gebruikelijke hygiëneregels . Wij volgen uiteraard de voorschriften van het RIVM, zodat jij onze praktijk veilig kunt blijven bezoeken:

  • Wij dragen zorg dat jij niet in een overvolle wachtkamer komt te zitten
  • Wij geven geen handen en wassen onze handen voor en na elke behandeling
  • Binnen de muren van onze behandelkamers werken wij 1 op 1
  • De therapeuten die aan het werk zijn , zijn in goede gezondheid.

Heb jij griepachtige klachten?

Heb jij griepverschijnselen of last van (lichte) gezondheidsklachten? Dan vragen wij jou om thuis te blijven. Wij bieden de mogelijkheid om jou op afstand te begeleiden:

Telefonisch consult

Wanneer je midden in een behandeltraject zit, is het onwenselijk om dit te onderbreken. Door middel van een telefonisch consult kunnen wij jou op afstand begeleiden. Jouw therapeut kan jouw persoonlijke plan samen met je doorlopen en adviseren over oefeningen die jou thuis kunt uitvoeren. Op deze manier komt het behandelingstraject niet compleet stil te staan.

Heb je klachten? Laat het ons weten! Zo zijn wij hiervan op de hoogte en kunnen wij jouw op het tijdstip van jouw behandeling telefonisch benaderen.

Heb je geen klachten?

Ben je gezond? Dan ben je van harte welkom voor jouw behandeling. Wel willen wij jou vragen om een eigen badlaken mee te nemen zodat wij de hygiëne kunnen blijven waarborgen.

 

Ook in deze tijden staan wij ‘gewoon’ voor je klaar.
Tot ziens in onze praktijken!