top of page

Werken bij Fydee Vitae

Een landelijke Fysio organisatie. Met onze praktijken door heel Nederland is er genoeg doorgroeimogelijkheid!

Vanuit een centrale organisatie ontzorgen we jou als fysiotherapeut. Zo kan jij focussen op waar je goed in bent, het behandelen!

DSC04987.jpg
DSC04849.jpg

Behandelen zonder administratieve rompslomp?

Wat betekent dit precies? Afspraken maken, afmeldingen, verzetten van afspraken en al die tijdrovende belletjes worden van je overgenomen door onze centrale backoffice in Goes. Bij administratieve zaken zoals declaraties, financiële zaken met je cliënten en het schrijven van letselschade verslagen word je geholpen door je collega’s en de backoffice.

 

Onze praktijken zijn bewust geen pluspraktijken en dit bespaart de therapeut veel tijd die beter aan de cliënt kan worden besteed.

Onze missie is om vanuit een centrale organisatie onze fysiotherapeuten volledig te ontzorgen met alles wat niet met uw behandeling te maken heeft.

‘Uw fysiotherapeut zorgt voor u en wij zorgen voor uw fysiotherapeut’ is ons motto.

.

De vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen (volledig vergoed)

Wil jij je kunnen ontwikkelen tot een echte rug expert en werken met de nieuwste apparatuur? Of wil je graag een master doen in de richting die bij jou past? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden onze fysiotherapeuten de mogelijkheid om zich door middel van cursussen en masteropleidingen te ontwikkelen tot de gespecialiseerde fysiotherapeut die ze kunnen zijn. Dit doen wij door een jaarlijkse vergoeding aan te bieden voor opleidingen en cursussen. Ook kan je vaak voor de vereiste stages meekijken bij 1 van de locaties waarop de specialisatie wordt toegepast.

 

Daarnaast bieden wij onze fysiotherapeuten de mogelijkheid om in het team samen met gespecialiseerde collega’s en innovatieve apparatuur te kunnen werken. Zo kan jij je ontpoppen als een echte rug expert!

DSC04990.jpg
DSC04894.jpg

Echt vooruitgang boeken bij patiënten?

In de praktijken die onder het concept Rug Expertise Centrum vallen horen wij vaak van patiënten met rugklachten dat zij alles al hebben geprobeerd. Van fysiotherapie tot chiropractie tot acupunctuur. Niet van dit alles hielp en zij zijn op zoek naar een expert die ze eindelijk van de klachten af kan helpen. Door middel van een goede intake, onderzoek en makkelijk contact met collega’s en specialisten kan je snel tot een goed behandelplan komen. Zo zijn er patiënten die door deze uitgebreide manier van onderzoeken en behandelen na 30 jaar eindelijk klachtenvrij de deur uit gaan. En dat is waar we dit werk voor doen!

Wat het nou echt zo leuk maakt volgens Nicky

Wat het werken bij Fydee Vitae zo leuk maakt is voor mij de vrijheid om te kunnen doen wat ik leuk vind. De mogelijkheid om door te groeien in de richting die jij leuk vindt en mensen door de verschillende behandelmethodes van langdurige klachten af te helpen. Daarnaast heb ik me ook mogen ontwikkelen in de marketing binnen het bedrijf. Wekelijks contact met Rein-Jan en Maarten geeft mij de begeleiding die ik nodig heb in mijn werk en het dagelijkse contact met leuke collega’s zorgt voor een fijne werksfeer!

DSC05032.jpg
bottom of page